Informace č.: 51 – 2020 (živý koncert pro seniory a zdravotně postižené)

1. 6. 2020

Vážení přátelé,

oslovila nás Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR s pozvánkou na živé vysílání koncertu cimbálové muziky Falešnica ze Slovácka. Koncert pořádá Aktiv club SONS sdružující mladou a střední věkovou kategorii zrakově postižených naší republiky a chceme tak poděkovat všem seniorům, zdravotně postiženým, domovům pro seniory a dalším sociálním službám za to, jak situaci kolem nemoci Covid-19 zvládli a jak se s ní vyrovnali. Koncert se koná v rámci festival Dny umění nevidomých, jelikož primášem cimbálové muziky Falešnica je nevidomý absolvent konzervatoře Radim Vojtek, který rozdává svým uměním radost právě zdravotně postiženým a seniorům v naší republice.

 

Živé vysílání koncertu se uskuteční v pátek 5.6.2020 od 18:00 hodin z malebné vesničky Boršice u Blatnice a má název S pěsničků po vinném chodníčku. Pořadem bude provázet zakladatel Falešnice, lidový vypravěč Radek Dula, který nás provede slováckými vesničkami a popovídá o víně a radosti s ním spojeném. Přílohou zasílám pozvánku na tento koncert a dále návod na připojení se k živému vysílání na youtube kanálu.

Vážení přátelé, v odkaze pod textem máte návod, jak se připojit k živému vysílání koncertu a současně pozvánku na koncert. Myslím, že bude dobře, když se k tomuto koncertu připojíme, protože jsme přesvědčeni, že patří poděkování všem, kteří se nějakým způsobem zasloužili o to, že jsme zvládli koronavirovou epidemii docela dobře.

Přeji vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Návod na připojení k živému vysílání koncertu

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit