Petice za zvýšení příspěvku na péči ve všech stupních

22. 9. 2023

Republikový výbor NRZP ČR schválil 21. září 2023 petici na podporu přijetí tohoto návrhu, který bude podán poslaneckou iniciativou. Petice má podpořit, aby poslanecký návrh neležel v Poslanecké sněmovně dlouhé měsíce, ale aby byl co nejdříve projednán, protože chceme, aby zvýšení příspěvků, tak jak navrhujeme, bylo nejpozději od 1. ledna 2024.

Vážení přátelé, v odkaze pod textem naleznete náš návrh zákona, který bude podán poslaneckou iniciativou a zároveň zde najdete i znění petice, kde na další straně je petiční arch. Moc vás prosíme a žádáme o pomoc, protože teď můžeme udělat opravdu něco pro to, abychom prosadili zlepšení života lidí, kteří jsou závislí na pomoci jiné osoby. Prosíme vás, vytiskněte si petiční archy, požádejte vaše známé, příbuzné, blízké, aby vám petici podepsali. Je to opravdu hodně důležité. Petiční archy budou také vyvěšeny na webu NRZP ČR a facebookové stránce NRZP ČR.

VYPLNĚNÉ PETIČNÍ ARCHY POSÍLEJTE JEN NA ADRESU NRZP ČR, PARTYZÁNSKÁ 7, 170 00 PRAHA 7.

Petice

Stáhnout

Zákon, kterým se mění zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách - zvýšení PnP

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit