Informace č.: 107 – 2021 (Tarify energie od ČEZ)

18. 11. 2021

Vážení přátelé,

v odkaze pod textem vám posíláme dopis generálního ředitele ČEZ Prodej a.s. pana Tomáše Kadlece, který reagoval na náš podnět ve věci zvýhodněného tarifu pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Jak víte, došlo k enormnímu nárůstu cen energií, což má samozřejmě dopad především na osoby se zdravotním postižením, protože ty zpravidla potřebují více elektrické energie na různé přístroje a přitom mají zpravidla nižší příjmy. Jsme nesmírně příjemně překvapeni, že ČEZ a.s. reagoval velmi rychle a nejdůležitějšími informacemi jsou:

  1. Ti lidé, kteří jsou dnes u dodavatele poslední instance, mohou uzavřít urychleně smlouvu s ČEZ, a to s fixací produktů na 1 – 3 roky, které jsou v platnosti od 1. 10. 2021 – 31. 12. 2021. Tyto ceny ještě neodrážejí rekordní zdražení velkoobchodních cen. Tato nabídka platí pouze do 31. 12. 2021 a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P se mohou ozvat na telefonní linku  800 900 200.
  2. ČEZ i pro příští rok počítá s nižší cenou pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P, a to jak u fixovaných i nefixovaných cen ve smlouvách.

Vše další lze vyčíst z přiloženého dopisu.

 

Přeji vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Dopis generálního ředitele ČEZ Prodej a.s. (oscanovaný dokument)

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit