Informace č.: 105 – 2021 (Nový termín webináře a informace společnosti Innogy)

11. 11. 2021

Vážení přátelé,

informujeme vás, že webinář na téma „Ochrana spotřebitele v kontextu aktuální energetické situace 2“ se přesouvá na čtvrtek 18. listopadu od 14:00 hodin. Původní termín webináře byl 16. listopadu 2021.

Nadále je možné se na webinář registrovat ZDE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUeQ2JhN1xMp3JZNeTr4_xb72oNkXvDja6tIhDpDfq0MWj9w/viewform

Registrace na webinář se uzavře 16. listopadu ve 12:00.  Poté bude všem registrovaným rozeslán informační e-mail s přímým odkazem ke schůzce.

Vážení přátelé, v odkaze pod textem vám posíláme informaci společnosti Innogy ČR, a.s. o tom, jak rychle přejít ze systému dodavatele poslední instance k normální smlouvě o dodávce energií. Innogy se snaží, aby se celá věc co nejvíce stabilizovala. Současně jsme se obrátili na společnost Innogy, aby zachovala zvláštní tarif pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Reakci jsme zatím nedostali a věříme, že s tímto naším námětem uspějeme. Jakmile budeme vědět něco bližšího, tak vás samozřejmě budeme informovat.

Přeji vám všechno dobré.

S pozdravem

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Informace od společnosti Innogy ČR, a.s.

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit