Informace č.: 86 – 2015 (pozvánka na REHAPROTEX Brno)

16. 10. 2015

Vážení přátelé, 

zveme Vás na veletrh REHAPROTEX, který se uskuteční od 21. do 24. října na brněnském výstavišti. Na návštěvníky čekají zajímavé novinky z oblasti zdravotní, rehabilitační a sociální péče, řada informací z oblasti prevence a ochrany zdraví, ale také nabídka cíleně zaměřená na seniory a děti. 

V doprovodném programu vystoupí renomovaní lékaři a další odborníci, k dispozici budou preventivní vyšetření, poradenství a mnoho dalšího. Návštěvníci si mohou výrobky na místě zakoupit. 

Veletrhu rehabilitačních, kompenzačních a protetických pomůcek REHAPROTEX se zúčastní přední firmy oboru jako ALTECH, ERILENS, HORIZONT – NARE, ITS Praha, MANUS Prostějov, Pedikom Czech, svorto.cz., VECOM zdvihací zařízení a další, mezi vystavovateli nechybí ani Asociace vozíčkářů a zdravotně i mentálně postižených v ČR nebo Liga vozíčkářů. V rámci projektu Pro Váš úsměv neziskové organizace otevřou prodejní centrum, kde si návštěvníci mohou vybrat z výrobků chráněných dílen. 

Vedle zajímavých exponátů vystavujících firem se návštěvníci mohou těšit také na pestrý program workshopů, přednášek, prezentací, soutěží i hudebních vystoupení. To nejpodstatnější z doprovodného programu se odehraje v Programovém centru pavilonu A. 

Doprovodný program:

 

Dny seniorů na výstavišti – 22. – 23. 10. 2015

Programové centrum

Lékaři vzdělávají pacienty

Odborný program

 

Veletrhy REHAPROTEX a Medical Fair Brno budou pro návštěvníky otevřeny vždy od 9 do 17 hodin, v sobotu 24. října pouze od 9 do 15 hodin. Vstupenka stojí 100 korun, při registracina webových stránkách veletrhů 80,- Kč a zlevněná 50 korun. Držitelé Senior pasu zaplatí za vstup pouze 20 korun. 

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit