Informace č.: 32 – 2012 – Prohlášení Republikového výboru NRZP ČR

19. 4. 2012

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám prohlášení Republikového výboru NRZP ČR, které se vyjádřilo k přípravě celonárodní demonstrace, která se uskuteční 21. 4. 2012 ve 13:00 hodin v Praze na Václavském náměstí.

Republikový výbor se podrobně zabýval situací a jednohlasně schválil výše uvedené prohlášení i s výzvou, aby co nejvíce osob se zdravotním postižením se demonstrace na Václavském náměstí v Praze zúčastnilo. Proto Vás znova vyzývám, abyste udělali vše pro to, aby nás na Václavském náměstí bylo co nejvíce. Pro osoby se zdravotním postižením je vyhrazen zvláštní prostor před tribunou a je vše připraveno. Pokud byste sehnali mikrobus pro vozíčkáře, NRZP ČR je připravena uhradit náklady této přepravy.

Přeji Vám všechno dobré a těším se na setkání v sobotu na Václavském náměstí.

S pozdravem

Bc. Václav Krása

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit