Duhové kridlo – pozvani na 2. regionalni kolo

21. 4. 2017

Vážení přátelé, 

Pardubický kraj a Národní rada osob se zdravotním postižením v letošním roce pořádají již 5. ročník slavnostního předávání ceny Duhové křídlo a a dále dvě regionální kola festivalu Pod duhovými křídly (v Poličce, v Pardubicích), ze kterých budou vybrána vystoupení, jež se představí v rámci programu slavnostního předání ceny Duhové křídlo v říjnu 2017. 

Dovolujeme si Vám proto nabídnout možnost vystoupení členů či klientů Vaší organizace ve 2. regionálním kole festivalu „Pod duhovými křídly“.  Druhé kolo festivalu se uskuteční dne 27. 4. 2017 v ABC klubu Pardubice, v době od 10 hodin do cca 13 hodin.   Více informací včetně přihlášky a pozvánky  naleznete v příloze tohoto e-mailu. 

Věříme, že Vás tato nabídka osloví.  V případě Vašeho zájmu prosím o vyplnění a zaslání přiloženého formuláře na e-mail edita.mouckova@pardubickykraj.cz , a to nejpozději do 24. 3. 2017. 

 

 

S přáním hezkého dne

 

Mgr. Radka Svatošová

vedoucí Poradny NRZP ČR v Pardubicích

krajská koordinátorka

 

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR

Regionální pracoviště pro Pardubický kraj

Erno Košťála 1013

530 12 Pardubice

 

tel.: 466 952 423

mobil: 736 751 202

E-mail: pardubice@NRZP.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit