Informace č.: 122 – 2016 (Poděkování)

19. 12. 2016

logo_opz

 

 

 

 

 

 

Vážení přátelé,

dovolte, abych Vám poděkoval za celoroční spolupráci a za přeposílání informací dalším a dalším lidem. Pro NRZP ČR je velmi důležité, abychom dokázali informace sdělovat co největšímu počtu lidí, kteří mají nějaký vztah k osobám se zdravotním postižením. Rok 2016 byl pro NRZP ČR poměrně úspěšný, protože se nám podařily některé docela významné kroky. Díky aktivitě NRZP ČR se zvýšil příspěvek na péči, došlo k vyrovnání minimální mzdy, zavedlo se posuzování příspěvku na péči při dlouhodobé hospitalizaci ve zdravotnickém zařízení a změnil se příspěvek pro zaměstnavatele zaměstnávající více než 50 % OZP. V ostatních našich činnostech jsme byli také poměrně úspěšní. Je to zásluha nejen pracovníků a dobrovolníků Národní rady osob se zdravotním postižením ČR, ale je to také výsledek Vaší podpory a spolupráce. 

Jako předseda NRZP ČR Vám všem děkuji za Vaši podporu, přeji Vám radostné a klidné vánoční svátky, mnoho zdraví a optimismus do nového roku. V příštím roce nás čekají další důležité věci a tak věřím, že nám zachováte Vaši přízeň. 

Přeji Vám všechno dobré.

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit