Pozvánka na konferenci Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II.

20. 10. 2016

Dobrý den,

srdečně Vás zveme na konferenci Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II., pořádanou Pražskou organizací vozíčkářů pod záštitou prof. Ing. arch. Ireny Šestákové z ČVUT Fakulty architektury. Konference se koná v úterý 1. listopadu (podrobnosti v přiložené pozvánce).

Navážeme na loňskou konferenci a budeme pokračovat v diskuzi na téma podmínky a koncepce bydlení zejména pro lidi se zdravotním postižením a pro seniory. Konference se zúčastní zástupci ministerstva pro místní rozvoj, ministerstva práce a sociálních věcí, Magistrátu hlavního města Prahy, zástupci ČVUT Fakulty architektury, dále projektanti a odborníci na legislativu, technické požadavky a standardy bydlení. V příloze zasíláme pozvánku a program.

Přihlášky k účasti přijímáme v POV telefonicky nebo emailem nejpozději do 26. 10. 2016. Účast musíme registrovat z důvodu dodržení požadavků ohledně bezpečnosti Evropského domu, děkujeme za pochopení. On-line přihlášku naleznete na http://presbariery.cz/cz/konference/prihlaska, opět nutná rezervace do 26. 10. 2016.

Vaše dotazy a živou diskuzi vítáme. Přijďte se ptát odborníků na to, co Vás trápí, na problematiku koncepce bydlení. Těšíme se na Vaši účast!

S pozdravem,

Jarka Franková

 

Pražská organizace vozíčkářů, z.s.
Mgr. Jaroslava Franková
předsedkyně organizace
Benediktská 688/6, Praha 1
mob. 731 469 084
www.pov.cz, www.presbariery.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit