Informace č.: 7 – 2016 (TZ předávání cen NRZP ČR MOSTY za rok 2015)

19. 1. 2016

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám tiskovou zprávu NRZP ČR nominaci projektů v jednotlivých kategoriích ceny NRZP ČR MOSTY za rok 2015. Jak jistě všichni víte, oceňuje NRZP ČR každoročně nejlepší projekty, které dlouhodobě pomáhají osobám se zdravotním postižením v integraci do společnosti. Dále oceňujeme významné osobnosti hnutí osob se zdravotním postižením. 

Předávání cen NRZP ČR se každý rok koná v jiném kraji. Předávání cen MOSTY za rok 2015 se tentokrát uskuteční 24. března 2016 v Českých Budějovicích. Moderátorem předávání cen bude pan Aleš Cibulka, předávání se účastní řada významných osobností a také umělců. Na tuto akci je vždy volný vstup. Je pouze nezbytné nahlásit svoji účast, a to mailem na adresu m.dvorak@nrzp.cz. Je to proto, abyste měli zajištěné místo v sále. Bližší podrobnosti této akce Vám ještě sdělíme, ale budeme rádi, když už si dnes budete rezervovat tento čas a podpoříte projekty, které nám pomáhají. 

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit