• Úvodní stránka
  • Nabízíme
  • Národní rada osob se zdravotním postižením ČR vyhlašuje výběrové řízení na pozici krajského koordinátora pro Moravskoslezský kraj.

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR vyhlašuje výběrové řízení na pozici krajského koordinátora pro Moravskoslezský kraj.

8. 1. 2016

Pracovní úvazek 0,5.(20 hod./týdně), rozvržení do tří dnů, základní mzda 8 000 Kč, formou hlavního pracovního poměru Místem výkonu práce je Ostrava. Vhodné pro osoby se zdravotním postižením. Nástup možný od 1.3.2016.

 

Náplní práce krajského koordinátora NRZP ČR je zejména: zajišťování provozu a činnosti krajského pracoviště v Ostravě, rozvíjení koordinační, informační a edukační činnosti ve prospěch spolků osob se zdravotním postižením v kraji, zprostředkování výměny informací a distribuce informací vydaných NRZP ČR, spolupráce při tvorbě komunitních plánů, vedení menších regionálních projektů, spolupráce s orgány státní a veřejné správy v kraji.

Požadujeme: VŠ vzdělání (případně středoškolské s využitelnou praxí) a ochotu dále se vzdělávat, organizační schopnosti, samostatnost, schopnost efektivní komunikace uvnitř i vně organizace, zkušenost s vystupováním na veřejnosti, schopnost vedení administrativy a zpracovávání písemných podkladů a základní zkušenosti v neziskovém sektoru. Více o NRZP ČR naleznete na: www.nrzp.cz.

 

Nabízíme: zázemí stabilní neziskové organizace s celorepublikovou působností, tvořivou týmovou práci, prostor pro osobní rozvoj, kreativitu a samostatné jednání.

 

V případě zájmu zašlete své CV a motivační dopis e-mailem na adresu – j.vencl@nrzp.czdo 31.ledna 2016. Vybraní uchazeči budou pozváni e-mailem nebo telefonicky k osobnímu pohovoru v Ostravě.

 

Kontaktní osoba: Jiří Vencl, tel: 604 235 885.

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit