• Úvodní stránka
  • Pozvánky
  • Pozvánka na APLAFEST – multižánrový festival spolupořádaný pro lidi s autismem nejen pro lidi s autismem

Pozvánka na APLAFEST – multižánrový festival spolupořádaný pro lidi s autismem nejen pro lidi s autismem

17. 6. 2015

Vážení a milí,

připojte se k nám v sobotu 27. 6. 2015 od 11:00 do 22:00 v areálu PN Bohnice a zažijte APLAFEST! Pozvánka v příloze.

APLAFEST je multižánrový festival s přímým zapojením lidí s autismem do příprav a realizace akce a představuje vybranou amatérskou a profesionální kulturní produkci. Hlavními organizátory festivalu společně s Asociací pomáhající lidem s autismem – APLA Praha, jejími zaměstnanci a dobrovolníky jsou dospělí lidé s poruchou autistického spektra (PAS). Kromě produkce a dramaturgie se podílejí na festivalu také autorskými projekty, moderují  a  vystupují v hudebních a divadelních skupinách i v doprovodných programech.

APLAFEST se snaží bořit mýty o tom, že všichni lidé s poruchou autistického spektra jsou zcela závislí na pomoci druhých a jeho cílem je ukázat, že s vhodnou podporou jsou schopni nejenom dobře se integrovat, ale i připravit a realizovat  den plný hodnotných kulturních zážitků a spojovat prostřednictvím společného uměleckého prožitku veřejnost bez ohledu na věk, pohlaví či diagnózu.

Připojit se k nám můžete i na facebooku, kde má APLAFEST svou událost https://www.facebook.com/events/1626452300974054/

Vstupné dobrovolné.

Těšíme se na viděnou, za APLA Praha

Magdalena Čáslavská

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit