Informace č.: 48 – 2013

27. 5. 2013

Vážení přátelé, 

ve čtvrtek 23. 5. 2013 jsem Vám poslal informaci č. 47, ve které jsem Vás informoval o semináři „Činnost občanských sdružení po nabytí účinnosti nového občanského zákoníku“, který se uskuteční 12. 6. 2013. Do dnešního dne se přihlásilo podstatně více zájemců, než- li byly původní naše představy. Z tohoto důvodu jsme připravili operativně opakování téhož semináře, a to v pondělí 17. 6. 2013 od 10 hodin. Zároveň jsme museli zaplatit nájemné za větší prostory, a tudíž Vás předem všechny upozorňuji, že seminář 12. 6. i seminář 17. 6. bude zpoplatněn částkou 200,- Kč na osobu. Zpoplatnění se netýká průvodců osob se zdravotním postižením. Je nám to velmi líto, museli jsme však objednat větší sál a vznikly nám tím poměrně značné náklady.  Věřím, že Vás tento poplatek příliš nezatíží. Opravdu je to jen na pokrytí těch nejnutnějších nákladů, spojených se seminářem. 

Tím, že jsme se rozhodli uspořádat ještě jeden seminář, není problém poslat za Vaši organizaci dalšího účastníka. V příloze Vám posílám aktualizovanou pozvánku na středu 12. června a zároveň Vám posílám novou pozvánku na pondělí 17. června. 

Všichni kdo se přihlásili od dnešního dne, to je 27. 5. 2013 budou se účastnit semináře až 17. 6. 2013. Semináře budou identické. Je to pouze organizační opatření, abychom zvládli zájem o tuto problematiku. 

Věřím, že tuto situaci pochopíte. 

Přeji Vám všechno dobré 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit