Krajské konference PROGRESS

4. 5. 2012

KRAJSKÉ KONFERENCE PROJEKTU „ROVNÁ PRÁVA PRO VŠECHNY“

Jednou ze stěžejních aktivit projektu je uspořádání 14 krajských konferencí na téma Práva a diskriminace osob se zdravotním postižením.

 

Témata konferencí

Cílem konferencí je přiblížit odborné i široké veřejnosti problematiku diskriminace z důvodu zdravotního postižení, seznámit účastníky s platnými právními předpisy, které se osob se zdravotním postižením týkají, s jejich praktickým uplatňováním, informovat o tom, jak se proti diskriminaci bránit. 

Důvodem pořádání konferencí v regionech je snaha o konkrétní diskusi nad skutečnostmi a problémy, které se mohou v jednotlivých krajích lišit. I proto se konference konají pod záštitou a za účasti zástupců krajských úřadů, pracovníků regionálních médií, apod. 

Více informací najdete v Předběžném programu konference, bližší informace o termínech, možnosti, jak se přihlásit Vám poskytnou příslušní krajští koordinátoři (kontakty viz Kalendář krajských konferencí) nebo pracovníci NRZP ČR, kteří se na podílejí na realizaci celého projektu (viz Kontakty na pracovníky projektu).

 

Předběžný program konference

Kalendář krajských konferencí

 

 

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit