Pozvánka na Memoriál Karla Raise 2011

26. 4. 2011

dovolujeme si Vás tímto pozvat na Memoriál Karla Raise 2011,  22. ročník silničního běhu,  19. ročník závodu vozíčkářů a 2. ročník štafetového běhu na

5 x 3 kilometry z Počerad do Loun, který se uskuteční  v sobotu 30. dubna 2011. 

 

Memoriál Karla Raise je největším sportovním setkáním zdravých a hendikepovaných sportovců v České republice. Setkávají se zde běžci a vozíčkáři všech věkových kategorií a výkonnostních úrovní.

 

Součástí Memoriálu Karla Raise bude již tradičně Lidový běh „S  Mizunem pro radost z pohybu“ a Dětský den. V rámci tohoto Dětského dne se uskuteční projekt Českého atletického svazu „Atletika pro děti, aneb staň se atletickou nadějí Ústeckého kraje“, nad kterým převzala patronát  paní Jana Vaňhová, hejtmanka Ústeckého kraje.

 

Chceme opět vytvořit příjemnou atmosféru sportovně – společenské akce, která sbližuje všechny lidi bez rozdílu věku, zdravotních či duševních sil. 

 

Pro všechny partnery, kteří se rozhodli podpořit tento sportovní den, připravujeme:

 

●  účast na vyhlášení vítězů silničního běhu

(ve 12.30 h před hlavním pavilonem na Výstavišti)

 

●  účast na vyhlášení vítězů vozíčkářů a handbikerů

    (od 19 h v hlavním pavilonu na Výstavišti)

 

Pro všechny partnery a hosty Memoriálu Karla Raise bude připraveno občerstvení formou společného oběda se všemi startujícími od 13.00 hod. a večeře od 19:30 hod,, včetně nápojů v hlavním pavilonu na lounském výstavišti. Po večeři bude následovat hudební produkce.

 

Prezence všech pozvaných partnerů a hostů bude probíhat v průběhu celého dne v parku T.G. Masaryka, v  hlavním pavilonu na Výstavišti v Lounech, kde obdržíte další informace.

 

V nejbližších dnech nám prosím, zašlete potvrzení Vaší účasti na Memoriálu Karla Raise na e-mailové adresy:

askelna@gmail.com nebo bahnerova@mkl.cz

abychom se mohli na Vaši návštěvu řádně a důstojně připravit.

 

Srdečně Vás zveme na den plný pohybu a pohody. Přijďte poznat klidnou a přátelskou atmosféru. Budeme velice rádi, pokud se aktivně zapojíte do akcí připravených pro širokou veřejnost.

 

Děkujeme Vám za podporu, kterou jste přispěli této akci, a těšíme se s Vámi na shledanou na Memoriálu Karla Raise 2011.

 

 

Za pořadatele

                                                           

Radovan Šabata

Zdeňka Mocňáková

předseda ASK ELNA Počerady

předsedkyně Svazu tělesně postižených v ČR o.s., okresní organizace Louny

 

 

Prográm (PDF)

 

 

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit