• Úvodní stránka
  • Aktuality
  • Pozvánka na konferenci „Zaměstnávání osob s postižením v rámci kontextu bezpečnosti práce (zahrnující problematiku BOZP i PO)“

Pozvánka na konferenci „Zaměstnávání osob s postižením v rámci kontextu bezpečnosti práce (zahrnující problematiku BOZP i PO)“

9. 5. 2024

Datum: pondělí, 27. 5. 2024

Místo konání: budova Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, místnost D 200 předsálí zastupitelstva

Doba konání:

8,30 hod. (prezence)
9,00 hod. – zahájení konference
14,30 hod. – ukončení konference

Vážení hosté,

zveme Vás na konferenci, která se bude zabývat zaměstnáváním osob s postižením na volném i uzavřeném trhu práce. V rámci této problematiky budeme řešit i bezpečnost práce ve smyslu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany. Budete mít jedinečnou možnost poslechnout si informace jak o současném projektu Úřadu práce v Ostravě, tak i o mezinárodním projektu Handy Clubu, z. s. Ostrava, který spolupracuje s organizacemi z Turecka.

Konferenci realizuje Národní rada osob se zdravotním postižením ČR. Za spolupráci děkujeme Krajskému úřadu Moravskoslezského kraje, Handy Clubu, z. s. Ostrava a v neposlední řadě i SPointu v Ostravě.
Na konferenci si můžete přihlásit ZDE:
https://www.survio.com/survey/d/F7O8C3T2K4P9N9W6T

Budeme se na Vás těšit!
Mgr. Hana Gřešková
Krajský koordinátor NRZP ČR
pro Moravskoslezský kraj
30. dubna 2944/1, 702 00 Ostrava 2
Email: ostrava@nrzp.cz

Pozvánka na konferenci

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit