Informace č.: 21 – 2024 (Celostátní průzkum Nejlepší nemocnice roku 2024)

7. 3. 2024

Vážení přátelé,

posíláme vám informaci o možnosti účastnit se průzkumu bezpečnosti a spokojenosti pacientů a zaměstnanců zdravotnických zařízení. Tento průzkum se dělá pravidelně každý rok a NRZP ČR úzce spolupracuje s vyhlašovatelem průzkumu HealthCare Institute o.p.s. Budeme rádi, když se budete průzkumu účastnit. Výsledky jsou vždy zveřejněny na konferenci, která se koná na konci měsíce listopadu, kde aktivně vystupujeme a informujeme o problémech lidí se zdravotním postižením při léčebné péči. Na odkazech je možné vyplnit jednotlivé dotazníky.

 

„Vážení kolegové, 

rádi bychom Vás informovali o tom, že máte opět možnost hodnotit kvalitu českých nemocnic prostřednictvím speciálního celostátního průzkumu Nejlepší nemocnice roku 2024. 

Pokud jste v roce 2024 byli pacientem některé z českých nemocnic, pomozte nám prosím tuto nemocnici ohodnotit vyplněním jednoho z následujících anonymních dotazníků:

 

HOSPITALIZOVANÍ PACIENTI:

https://hcisurveys.azurewebsites.net/hospitalizovani2024?src=9

AMBULANTNÍ PACIENTI:

https://hcisurveys.azurewebsites.net/ambulantni2024?src=9

 

Možnost hlasování je otevřena od 1.2.2024 do 31.8.2024. 

Cílem tohoto průzkumu je sestavit žebříček nemocnic dle míry bezpečnosti a také spokojenosti ambulantních a hospitalizovaných pacientů. 

Výsledky 19. ročníku celostátního průzkumu Nejlepší nemocnice roku 2024 budou představeny na konci listopadu v rámci odborné konference Efektivní nemocnice 2024, kterou realizuje organizace HealthCare Institute o.p.s. 

Výsledky hlasování z roku 2023 a také další zajímavé informace o ostatních kategoriích naleznete ZDE.

Přeji vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit