Informace č.: 47 – 2023 (Nadace EP Corporate Group – grantová výzva pro pozůstalé rodiny)

8. 6. 2023

Vážení přátelé,

oslovila nás Nadace EP Corporate Group s nabídkou grantové výzvy To zvládneme.

Výzva je učena pozůstalým rodinám s nezaopatřenými dětmi, které přišly o významnou část svého příjmu a kterým chce naše nadace nabídnout finanční pomoc k překlenutí této složité životní situace. Přihlásit se mohou rodiny, kde zemřel jeden či oba rodiče, sezdané i nesezdané páry a příbuzní (prarodiče, teta/strýc, zletilý sourozenec, bratranec/sestřenice), pečující o pozůstalé děti. Finanční podpora je poskytována po dobu 2 let a přihlásit se rodina může až 24 měsíců zpětně od úmrtí. Žádosti jsou přijímány v průběhu celého roku 2023.

V odkaze pod textem najdete bližší informace o této grantové výzvě ve formě letáčku, odkaz na text výzvy najdete zde:

https://www.nadaceepcg.cz/s/vyzva/a0w7Q000000ZT21QAG/to-zvl%C3%A1dneme-2023

Rovnou zde je také k dispozici formulář k vyplnění a informace o tom, co budou žadatelé k vyplnění potřebovat.

Pokud víte o pozůstalé rodině, která potřebuje takovou pomoc, budeme rádi za přeposlání informací, případně za vytištění a distribuci letáku.

V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností se neváhejte obrátit na Nadaci EP Corporate Group, Pařížská 130/26, 110 00 Praha 1, Tel: +420 605 336 711, Email: marketa.edlmanova@nadaceepcg.cz, Web: www.nadaceepcg.cz.

 

Přeji vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Leták grantové výzvy To zvládneme

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit