Informace č.: 29 – 2023 ( Navazující spolupráce s pacientskými organizacemi)

28. 3. 2023

Vážení přátelé,

přeposíláme vám email z Národního zdravotnického informačního portálu, který jsme dnešního dne obdrželi, který nabízí možnost účasti na akci v Jihlavě 5. dubna 2023.

Pokud byste měli někdo zájem, tak toho můžete využít, ale obracejte se prosím přímo na uvedený odkaz v registraci.

Přeji vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

 


Vážení a milí kolegové,

 

dovolte mi pozvat vás, zástupce pacientských organizací, na pracovní setkání, konkrétně výjezdní zasedání, věnované Národnímu zdravotnickému informačnímu portálu (https://www.nzip.cz/) a naší další spolupráci. Omlouvám se současně, že takto na poslední chvíli.

 

Výše zmíněné výjezdní pracovní zasedání NZIP bude zaměřené na představení aktuální stavu NZIP, vize do blízké budoucnosti a sběr konkrétních témat a pojmenování aktivit, které by z vašeho pohledu jako zástupců pacientských organizací mohly být prospěšné a především proveditelné v následujících měsících.

  • Registrace (do 31. března 2023)
  • Termín: 5. dubna 2023, 10:00-15:00
  • Místo: Jihlava,

 

Níže uvádím také souhrn dalších společných kroků, které mohou významně pomoci zviditelnit NZIP a současně poskytnout dostatek prostoru pro pomoc při komunikaci, pravděpodobně i na individuální bázi, jednotlivým organizacím a dále samozřejmě rozvinout zdravotní gramotnost napříč širokou veřejností:

 

Ještě jednou moc děkuji a těšíme se na další společné aktivity!

 

Za tým NZIP zdraví

RNDr. Martin Komenda, Ph.D.
Garant otevřených dat a webových aplikací COVID-19
Koordinátor projektu NZIP
Vedoucí webstudia

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit