Informace č.: 96 – 2022 (Jsme s Vámi, buďte s námi – pomoc přes GIVT.cz)

23. 11. 2022

Vážení přátelé,

blíží se nejkrásnější svátky v roce a NRZP ČR navázala spolupráci v rámci projektu GIVT. Tato spolupráce nám umožňuje oslovit vás všechny, abyste při nákupech v e-shopech zároveň mohli, bez jakýchkoliv nákladů, pomoci i naší organizaci.

Podpořte nás nakupováním na svých oblíbených e-shopech! Nyní můžete naší organizaci pomoct i obyčejným nákupem na internetu a nezaplatíte ani korunu navíc.

Projekt GIVT podporuje neziskové organizace a stačí, když nákupy, které děláte běžně, provedete přes portál GIVT. Část peněz z Vaší útraty bude darována nám!

Je to opravdu jednoduché, zabere Vám to jen několik vteřin vašeho času, ale, co je nejdůležitější, že při nákupu nezaplatíte nic navíc, pouze několikrát kliknete navíc a nám tím pomůžete.

Tím, že si rozkliknete tento odkaz: https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=783

se dostane přímo na stránku GIVT.CZ, kde je již předvyplněná kolonka pro příjemce darovaného finančního obnosu. V tomto případě je finanční částka poskytnuta naší organizaci NRZP ČR. Odkaz je vytvořen právě pro NRZP ČR, takže nemusíte nic jiného dělat.

Věřím, že máte zájem dostávat stále čerstvé informace, obracet se na NRZP ČR stále zdarma o pomoc a sledovat naše návrhy, které prosazujeme ve prospěch osob se zdravotním postižením. Tímto si zajistíte, že i v příštím roce vám budeme na blízku.

Předem vám moc děkujeme a jsme s vámi.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit