Informace č.: 62 – 2020 (online seminář Nová legislativa 2020)

12. 8. 2020

Vážení přátelé,

vzhledem k současné situaci, kdy infekce koronavirem pořád hrozí, není asi vhodné klima pro pořádání seminářů a setkávání lidí se zdravotním postižením, abychom mohli informovat o aktuálních změnách právních předpisů. Proto jsme připravili video, které je doplněné také překladem do znakového jazyka, ve kterém jsou shrnuty základní změny, které jsou platné od 1. 1. 2020, ale také jsou uvedeny změny právních předpisů, které byly přijímány v rámci stavu nouze. Samozřejmě, že takové materiály a videa rychle ztrácejí na aktuálnosti, ale tento materiál je v současné době aktuální a najdete jej na tomto odkaze: https://youtu.be/f1A29oJ_V1U

V budoucnu chceme postupovat podobně, to znamená, že bychom při změně zákonů připravili seznamovací video, protože pro některé skupiny lidí se zdravotním postižením může být tato forma přijatelnější.

V odkaze pod textem Vám dále posíláme i tiskovou verzi semináře.

Přeji Vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Tisková verze semináře

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit