Duhové křídlo 2020 – vyhlášeni 8. ročníku

11. 3. 2020

Vážení přátelé,

vyhlašujeme již osmý ročník ceny „Duhové křídlo“ 2020!

Pardubický kraj a Národní rada osob se zdravotním postižením Pardubického kraje vyhlašují osmý  ročník ceny „Duhové křídlo“. Cena je udílena zaměstnancům, organizacím a dobrovolníkům, kteří pracují v sociálních službách ve prospěch osob se zdravotním postižením. Záštitu převzal a patronem celé akce je pan Ing. Pavel Šotola.

Cena je udělována v následujících kategoriích:

kategorie I. – Profesionál

kategorie II. – Dobrovolník/Filantrop

kategorie III. –  Poskytovatel sociálních služeb

kategorie IV. – Cena Michala Hašta za celoživotní práci ve prospěch osob se zdravotním postižením

Od 1. března 2020 mohou  fyzické i právnické osoby podávat návrhy na nominace do jedné nebo více kategorií na příslušných formulářích, které lze vyplnit a elektronicky podat na www.duhovekridlo.cz. Formuláře jsou také k dispozici ke stažení na www.duhovekridlo.cz a v internetových novinách www.duhovenoviny.cz. V tištěné podobě si je lze vyzvednout v sídle NRZP Pardubického kraje, Erno Košťála 1013, 530 12 Pardubice. Vyplněné formuláře mohou navrhovatelé odesílat na e-mail pardubice@nrzp.cz nebo poštou na  výše uvedenou adresu. Uzávěrka došlých návrhů bude k 31. květnu 2020.

Vítězové všech kategorií budou vyhlášeni a celá akce zakončena slavnostním předáváním cen dne 30. září 2020 od 15:00 hodin v Multifunkčním centru Fabrika ve Svitavách.

V příloze zasíláme informační leták a  aktuální nominační formulář vč. řádu ceny. Fotogalerii a video z loňského předávání cen naleznete na www.duhovekridlo.cz.

Více informací rádi poskytneme. Těšíme se na Vaši spolupráci a účast!

 

Lenka Skokanová

vedoucí Regionálního pracoviště NRZP ČR pro Pardubický kraj

krajská koordinátorka NRZP ČR pro Pardubický kraj

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, z. s.

Erno Košťála 1013

530 12 Pardubice

mobil:  736 751 202
tel.:      466 952 423
e-mail: pardubice@NRZP.cz

www.nrzp.cz

Pozvánka na Duhové křídlo

Stáhnout

Nominační formulář a řád ceny

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit