Informace č.: 88 – 2019 (Dotazník Univerzity Palackého Olomouc)

8. 1. 2020

Vážení přátelé,

Univerzita Palackého v Olomouci společně s Národní radou osob se zdravotním postižením ČR pod vedením pana profesora Jana Michalíka provádí výzkum se zaměřením na názory osob se zdravotním postižením, který je zaměřen na hodnocení situací, které ovlivňují kvalitu života osob se zdravotním postižením.

S Univerzitou palackého v Olomouci a konkrétně s panem profesorem Janem Michalíkem  spolupracuje NRZP ČR mnoho let a tato spolupráce nám přináší mnoho zajímavých výsledků. Pracoviště pana profesora Michalíka se podílelo například na střednědobé koncepci péče o osoby se zdravotním postižením, které přijala vláda ČR.

Vážení přátelé, posíláme vám dotazník, který je určen osobám s tělesným, zrakovým nebo sluchovým postižením (včetně tzv. vnitřních onemocnění) a můžete jej vyplnit na tomto odkazu:

https://uss-dotaznik.upol.cz/dotaznik-qol/

Budeme rádi, pokud sami dotazník vyplníte a dále, pokud oslovíte přátelé kolem sebe, kteří mají zdravotní postižení, na která je dotazník zaměřen.

Přeji vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit