Informace č.: 74 – 2019 (Pozvánka na seminář ERÚ Brno 30. 10. 2019)

8. 11. 2019

Vážení přátelé,

v odkaze pod textem vám posíláme pozvánku na konferenci, kterou pořádá NRZP ČR, společně s ERÚ a Výstavištěm Brno. Konference se uskuteční v rámci veletrhu REHAPROTEX ve středu 30. 10. 2019 v pavilonu A3, sál Morava od 11 hodin. Je to druhá konference, kterou připravujeme v rámci veletrhu REHAPROTEX.

Paní Mgr. Lenka Ferčáková, ředitelka Odboru právní ochrany spotřebitele Energetického regulačního úřadu seznámí účastníky semináře s těmito tématy:

  • Jak změnit dodavatele elektřiny nebo plynu?
  • Jak se nenechat napálit?
  • Na co si dát pozor při výběru nového dodavatele elektřiny nebo plynu?
  • Jaké jsou nejčastější triky nepoctivých prodejců elektřiny a plynu?

NRZP ČR podepsala Memorandum s Energetickým regulačním úřadem o spolupráci k boji proti tzv. „šmejdům“. To je nepoctivých prodejců elektřiny a plynu. Paní ředitelka L. Ferčáková podrobně seznámí přítomné, jaké metody využívají nepoctiví prodejci a na co si mají dát občané pozor.

Věříme, že vás toto téma zaujme, a že se účastníte tohoto semináře. Prosím, nezapomeňte se přihlásit do pátku 25. 10. 2019 na adresu m.dvorak@nrzp.cz. V rámci semináře bude samozřejmě tlumočení do znakového jazyka a bude také simultánní přepis mluveného slova.

Přeji vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Pozvánka na konferenci "Desatero obrany před šmejdy v energetice"

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit