Informace č.: 63 – 2019 (Vlak na Rehaprotex)

4. 10. 2019

Vážení přátelé,

v současné době se na nás často obracíte, jak to bude s jízdou vlaku na veletrh Rehaprotex v Brně. NRZP ČR dlouho vyjednávala s Českými drahami a.s. a v současné době se již domlouvají podrobnosti této jízdy.

Vlak pojede v úterý 29. října 2019 z Prahy přes Kolín, Pardubice, Česká Třebová, Svitavy a Brno. Předpokládá se, že vlak vyjede mezi 6:00 až 6:30 hodin a návrat do Prahy lze očekávat mezi 18:00 – 19:00 hodinou. Hned první den po příjezdu na Výstaviště v Brně se koná velká konference o železniční dopravě, která by měla účastníky informovat o změnách v souvislosti s liberalizací osobní železniční dopravy.

Účast na jízdě ve vlaku přislíbil předseda Vlády ČR pan Andrej Babiš, ministr dopravy ČR pan Vladimír Kremlík, generální ředitel Správy železniční dopravní cesty pan Jiří Svoboda, ředitel Státního fondu dopravní infrastruktury pan Zbyněk Hořelica a další osobnosti. Budete se moci s nimi přímo setkat.

Vážení přátelé, podrobnosti o jízdě vlaku Vám samozřejmě ještě pošleme. Zatím se ještě nepřihlašujte! Tento týden Vám sdělíme, kde se můžete přihlásit k jízdě vlakem a jaké údaje budeme od Vás potřebovat.

Přeji Vám všechno dobré a těším se na setkání s Vámi ve vlaku do Brna.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit