Bezbariérová stavba roku 2017

22. 5. 2018

Vážení přátelé,

Na počátku dubna t .r.  se opět sešla velká výroční porota STAVBY ROKU střední Čechy a hodnotila stavební počiny  přihlášené do této soutěže. Stavební díla soutěžila ve 4 kategoriích- pozemní stavby, dopravní stavby, bezbariérové stavby a nově i v kategorii ekologické stavby. Stavby zařazené do kategorie bezbariérová stavba roku 2017 uvedla paní B. Suchá, ředitelka Národního institutu  pro integraci osob s omezenou schopností pohybu a orientace ČR.

V kategorii bezbariérová stavba roku nejvíce hlasů získala  stavba centra pro seniory v Kolíne nazvaná „ SeneCura SeniorCentrum Kolín“. Výroční certifikát bude předán zástupcům  tohoto centra po jeho vyhotovení.

Uznání a poděkování  si určitě  zaslouží  hlavní organizátoři této akce. Především p.ing.A.Zahájský a zástupci Střední odborné školy stavební  v Kolíně.

Marie Madejová

senecura

senecura2

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit