Informace č.: 30 – 2018 (Pozvánka na seminář Život za zdí)

17. 4. 2018

Vážení přátelé,

v odkaze pod textem najdete tiskovou zprávu, která se týká setkání našich předních psychiatrů a psychologů, kteří budou diskutovat o problematice neléčených depresí a úzkostných poruch. Dlouholetý neřešený problém z úzkostných poruch a neléčených depresí se týká více než půl miliónů Čechů a znamená nemalou zátěž, jak pro ně samotné, tak i pro jejich rodiny a širší okolí. Poskytujeme Vám tuto informaci především proto, abyste si uvědomili, že pokud máte takové problémy, tak tento stav nezanedbávali.  Pokud nejsou tyto stavy léčeny, stává se z nich chronický problém a vede to později k sociální izolaci, ztrátě zaměstnání, či zanechání studia, chudobě a rozvoji závažných tělesných onemocnění a bohužel také k zvýšení rizik  sebevražd.

Vážení přátelé, panelová diskuse se uskuteční v konferenčním sále č. 206 v sídle Akademie věd ČR, Národní 3, Praha 1. V odkaze pod textem najdete pozvánku. Pokud byste měli zájem, tak pravděpodobně mohou být ještě volná místa.

Přeji Vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

TISKOVÁ ZPRÁVA

POZVÁNKA

logo_opz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit