Virtuální prohlídka hradu Švihov

2. 3. 2018

Dobrý den!

Rád bych Vás informoval o nabídce speciálních prohlídek hradu Švihov. Jedná se virtuální prohlídky, které jsou primárně určeny osobám se sníženou pohyblivostí.

Prohlídky nabízí pohled do všech zpřístupněných prostor pomocí promítací techniky. Součástí prohlídek jsou také běžně nepřístupné prostory a letecký pohled do okolí hradu Švihov. Prohlídky probíhají v areálu hradu v místnostech přístupných bezbariérově, formou promítání s výkladem průvodce. Z tohoto důvodu je možné prohlídky individuálně upravovat podle potřeb jednotlivců nebo skupiny. Průvodce také ochotně zodpoví všechny Vaše dotazy.

Ve zvláštních případech lze po domluvě tuto prohlídku uskutečnit i mimo areál hradu, například v prostorách Vašeho zařízení. Nabídka je určena především pro hromadné promítání v domovech pro seniory, stacionářích a podobně.

Další informace k virtuálním prohlídkám naleznete na internetových stránkách https://www.hradsvihov.cz/cs/informace-pro-navstevniky/prohlidkove-okruhy/9380-svihov-bez-barier-pro-hendikepovane

Na setkání na Švihově (či ve Vašem zařízení) se těší

 

Mgr. Michal Mašek
pracovník vztahů k veřejnosti

Národní památkový ústav, územní památková správa v Českých Budějovicích
Správa státního hradu Švihov, Žižkova 1, 34012 Švihov

tel./fax:    +420 376 393 378
e-mail:    svihov@npu.cz
web:   www.hradsvihov.cz

mobilní:   +420 774 322 619
e-mail:   masek.michal@npu.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit