• Úvodní stránka
  • Pozvánky
  • Pozvánka na prodejní charitativní výstavu fotek TWINS zahájena! Online prodej fotek spuštěn…

Pozvánka na prodejní charitativní výstavu fotek TWINS zahájena! Online prodej fotek spuštěn…

7. 12. 2017

Prodejní charitativní výstava fotek TWINS zahájena!

Online prodej fotek byl spuštěn hned po vernisáži o půlnoci ve Fotogalerii.  

TWINS

Markéta Bøyesen & Petra Zimermanová

 

Prodejní výstava fotografií na podporu hluchoslepých a neziskovky LORM z.s.

5. 12. – 20. 12. 2017

Kavárna a čajovna U Božího mlýna

Salmovská 15, Praha 2 / po – pá 12.00–24.00 / ne 18.00–22.00

Fotky si můžete prohlédnout zde online ve Fotogalerii anebo v Kavárně a čajovně U Božího mlýna.

KDY ZAČNE/SKONČÍ ONLINE PRODEJ FOTOGRAFIÍ?

  • Online prodej byl zahájen hned po vernisáži (5. 12. 2017) o půlnoci ve Fotogalerii
  • Celkem 24 foto-obrazů je vytištěno na forex desku ve formátech 30 x 45 cm, 50 x 50 cm, 60 x 34 cm, 60 x 40 cm.
  • Každá fotografie má své pořadové číslo, název, tzv. cenu na jistotu a vyvolávací cenu (během charitativní aukce).
  • Online prodej bude ukončen 19. 12. 2017 o půlnoci!

 

JAK SI MOHU ZAKOUPIT FOTKU A ZA KOLIK?

Máte dvě možnosti a dvě ceny – bezpečnou „cenu na jistotu“ anebo „adrenalinovou“ s prvky rizika a zábavy během charitativní aukce!

 

U každé fotografie je uvedena tzv. CENA NA JISTOTU. Za tuto cenu si můžete fotku zakoupit kdykoliv během výstavy, stačí zavolat Petře Zimermanové na 777 764 191 nebo jí poslat e-mail info@lorm.cz. První, kdo projeví zájem a uhradí v hotovosti/na sbírkový účet LORMu příspěvek, má fotku zakoupenou a jistou. Prodané fotografie budou předány svým novým majitelům a dárcům v jedné osobě na dernisáži ve středu 20. 12. 2017 v 19:00 před zahájením charitativní aukce. Po domluvě mohou být fotky předány i později.

 

Na závěr výstavy proběhne charitativní aukce neprodaných fotografií. VYVOLÁVACÍ CENA, za kterou se bude každá jednotlivá fotka během dražby prodávat, je uvedena u každé fotografie zvlášť a je výrazně nižší než CENA NA JISTOTU. Během aukce však cena může vystoupat do nebeských výšin, v místě nazvaném „U Božího mlýna“ je možné všechno! Minimální výše příhozu během dražby bude 100 korun. Aukce proběhne ve středu 20. 12. 2017 v 19:00 za účasti autorek fotografií a licitátora

 

JAK POZNÁM, ZDA UŽ FOTOGRAFIE NENÍ PRODÁNA?

Pokud je na štítku u fotografie uvedeno „PRODÁNO!“, má již fotka svého nového majitele/majitelku. Aktuálně prodány 3 z 24 fotografií!

JE TO JEN NA VÁS, V OBOU PŘÍPADECH PODPOŘÍTE DOBROU VĚC!

Můžete se tedy rozhodnout, zda si fotku koupíte na jistotu za předem stanovenou cenu anebo zda si přijdete užít adrenalin, riziko, napětí i zábavu a fotku si zkusíte vydražit během charitativní aukce. V obou případech podpoříte dobrou věc, přispějete na sociální služby pro hluchoslepé! Děkujeme.

PROČ TWINS/DVOJČATA?

Výstava TWINS volně navazuje na loňskou charitativní výstavu fotografií Petry Zimermanové, která se pod názvem SVĚTLO  konala v Kavárně a čajovně U Božího mlýna. Výstava měla velký ohlas, a proto se Petra rozhodla po roce uspořádat další výstavu a přizvat někoho, kdo také propadlo kouzlu focení. Volba padla na osobu nejbližší, dvojče Markétu Bøyesen.

 

PROČ CHARITATIVNÍ VÝSTAVA A PRÁVĚ PRO HLUCHOSLEPÉ?

Petra Zimermanová pracuje již mnoho let jako ředitelka v neziskovce LORM z.s., která pomáhá lidem s hluchoslepotou. A protože ráda dělá věci, které mají hlubší smysl a přesah, rozhodla se loňskou i letošní výstavu pojmout jako charitativní ve prospěch lidí s hluchoslepotou  a organizace LORM – Společnost pro hluchoslepé.

 

VŠE O VÝSTAVĚ NAJDETE U TISKOVÉ ZPRÁVY.

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit