Informace č.: 80 – 2017 (návrh novely vyhlášky č. 388/2011 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o poskytování dávek osobám se zdravotním postižením)

18. 10. 2017

Vážení přátelé,

v příloze Vám posíláme návrh novely vyhlášky č. 388/2011 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o poskytování dávek osobám se zdravotním postižením. Jde v zásadě o novelu Přílohy č. 1 seznam druhů a typů zvláštních pomůcek určených osobám se zdravotním postižením, na jejichž pořízení se poskytuje příspěvek na zvláštní pomůcku. 

Prosíme Vás, abyste se na přílohu podívali a případně nám napsali, a to do 31. 10. 2017, Vaše připomínky nebo návrhy. Sociální komise NRZP ČR posoudí Vaše návrhy a naše připomínky předložíme na MPSV ČR. Prosíme, abyste Vaše návrhy a připomínky poslali na adresu v.krasa@nrzp.cz.

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

 

logo_opz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit