pozvánka na bezbariérový hudební festival Colours of Ostrava 2017!

16. 5. 2017

Vážení přátelé,

velice ráda bych Vám již posedmé v řadě představila projekt Colours bez bariér, který pořádáme v rámci 16. ročníku multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava 2017, který letos proběhne 19.-22. 7. 2017 v Dolních Vítkovicích.

Stejně jako v minulých letech nabízíme řadu výhod pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P – jako jsou například zvýhodněná cena vstupenky, u ZTP/P doprovod zdarma, zprostředkování bezbariérového ubytování, možnost objednat si zdarma asistenta, který poskytne servis při pohybu v areálu. I v letošním roce nabízíme přepravu osob po Ostravě bezbariérovými automobily, tzv. BB TAXI. Návštěvníci se zdravotním znevýhodněním s průkazem ZTP a ZTP/P si navíc mohou zarezervovat parkovací místo před areálem i v našem stanovém městečku.

Bližší informace o projektu Colours bez bariér přikládáme níže. Doporučujeme také sledovat i naše oficiální webové stránky www.colours.cz, sekce Praktické. Pro všechny potřebné informace je zde také náš kontaktní e-mail bezbarier@colours.cz a telefon 731 932 768.

Na závěr bych Vás všechny chtěla srdečně pozvat na náš bezbariérový festival Colours of Ostrava, který v minulém roce navštívilo téměř 600 zdravotně znevýhodněných návštěvníků z celé České republiky ale také ze zahraničí (především ze Slovenska a z Polska). Věřím, že i program letošního ročníku bude pro Vás natolik atraktivní, abyste jej navštívili také Vy a Vaši přátelé.

Na setkání na festivalu Colours of Ostrava 2017 se těší

 

Zlata Holušová, ředitelka festivalu

Pro bližší informace kontaktujte:

 

Mgr. Katarína Kijonková

Vedoucí projektu

 

Monika Macháčková

Koordinátor projektu

 

Mob.: 731 932 768

E-mail: bezbarier@colours.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit