Pozvánka na workshop „Bojujte s nemocí, ne s financemi“

15. 5. 2017

Jste neziskovka, která se stará o handicapované? Nebo jste OSVČ s handicapem či sociální podnik? Pak právě vám je určený květnový workshop ČMSS a Srdcerváčů!

Českomoravská stavební spořitelna spolu se Srdcerváči, jichž je hlavním partnerem, pořádá 23. května workshop s názvem Bojujte s nemocí, ne s financemi.

Na workshopu se potkáte nejen s našimi kolegy ze Srdcerváčů, ale i s tvářemi loňské kampaně, handicapovanými profesionály z pomáhajících zaměstnání. Představíme výsledky průzkumu na téma „Jaké finanční nástroje handicapovaní očekávají od finančního trhu“ a poradíme neziskovkám i handicapovaným, jak po finanční i osobní stránce sladit své podnikání.

Workshop je určený pro neziskové organizace, které mají na starost handicapované, sociální podniky, handicapované OSVČ, ale i lidi s postižením, kteří mají o téma zájem.

Kdy: 23.05.2017 od 10:00 do 14:00

Kde: sídlo ČMSS, Vinohradská 3218/169, Praha-Strašnice

Přihlášky posílejte do 19.05.2017 na kristyna.moravcova@nfozp.cz.

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit