Informace č.: 88 – 2016 (pracovní prostory pro handicapované)

15. 9. 2016

Vážení přátelé, 

v příloze Vám posílám tiskovou zprávu ze slavnostního otevření bezbariérových prostor v objektu Ministerstva vnitra ČR na Pankráci. Uvedené prostory umožní zaměstnávat osoby se zdravotním postižením na ministerstvu vnitra. Další bezbariérové prostory budou otevřeny v budově MV ČR Centrotex. 

Ministerstvo vnitra zároveň nabízí zaměstnání v těchto prostorách pro osoby se zdravotním postižením. Vzhledem k tomu, že pracoviště je v Praze, tak uchazeči o zaměstnání v bezbariérových prostorách MV ČR by měli být především z Prahy a blízkého okolí. Případní zájemci musí samozřejmě splňovat podmínky, které stanoví služební zákon. Prosím, abyste svoje nabídky posílali přímo na adresu josef.dolinek@mvcr.cz. O podrobnostech se můžete informovat na telefonu 974 833 154. 

Přeji Vám všechno dobré.

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit