Informace č.: 76 – 2016 ( Vyrážíme na Rock for Churchill – pojeďte s námi)

10. 8. 2016

Vážení přátelé,

jak jsme Vás již informovali, NRZP ČR spolupracuje s Pivovarem Staropramen s.r.o. a tento pivovar organizuje již několik let projekt Festivaly bez zábran. Projekt umožňuje užít si hudební zážitky na různých hudebních festivalech i lidem se zdravotním postižením. 

V rámci projektu probíhá sběr plastových a kovových víček od nápojů a z těch se potom vyrábí bezbariérová zařízení na velkých hudebních festivalech.   Areály těchto festivalů jsou zpřístupněny různými rampami a místa pro vozíčkáře jsou vždy tak, aby bylo dobře vidět na pódia, a samozřejmě jsou také bezbariérová sociální zařízení a další. 

Vážení přátelé, na tomto odkazu:

http://us10.campaign-archive2.com/?u=d916bd73407a193d9419edbd6&id=d768198b7d&e=ffbe94175f,

se můžete přihlásit na nejbližší akci Rock for Churchill, která se uskuteční ve dnech 26. a 27. srpna ve Vroutku u Podbořan. Bude zde možné také odevzdat plastová a kovová víčka, takže pokud nějaká máte, vezměte je s sebou. V emailu je možné se přímo přihlásit na tuto akci. 

Přeji Vám všechno dobré.

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit