PROČ ZAMĚSTNÁVAT OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM?

2. 3. 2016

Zaměstnávání osob se zdravotním postižením je v české společnosti stále velkou neznámou. Pro mnoho zaměstnavatelů zaměstnávání osob se zdravotním postižením evokuje mnoho otázek: Jak připravit pracovní místo? Jak najít vhodného uchazeče? Vyplatí se zaměstnávat? Není jednodušší zaplatit odvod či nakoupit služby a výrobky v režimu náhradního plnění? Kolik mě bude stát služba náboru? A mnoho dalších otázek.

Chtěli by jste najít odpovědi na své otázky? Prosím, navštivte kurz, který pořádá 1.VOX a.s. ve spolupráci s AV Institut s.r.o., který je provozovatel portálu www.praceozp.cz.

Termín: 7. 4. 2016; 9.00-13.00

Název: ŘEŠENÍ POVINNÉHO PLNĚNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ANEB ZAMĚSTNÁVÁNÍ OZP BEZ PŘEDSUDKŮ A PRAKTICKY

http://www.vox.cz/personalistika-a-mzdy/kurz-reseni-povinneho-plneni-zamestnavani-osob-se-zdravotnim-postizenim-aneb-zamestnavani-ozp-bez-predsudku-a-prakticky-0001.htm

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit