Pozvánka na seminář “Spolu proti rakovině” v rámci Světového dne boje proti rakovině

13. 1. 2016

Světový den boje proti rakovině nám má vštípit jak závažná a častá nemoc to vůbec je, existuje mnoho příčin jak tato nemoc propuká ale také existuje spousta cest jak tomu přecházet a jak se starat o své zdraví. Zvýšenou pozornost k této zákeřné nemoci upoutala právě Pařížská charta práv onkologických pacientů, kterou předkládalo Sdružení na obranu práv pacientů a cílem této charty je zlepšit léčbu rakoviny a také zlepšit výzkum nádorových onemocnění. Den boji proti rakovině využivá k osvětě Ženevská Mezinárodní unie boje proti rakovině.

ARCUS – onko centrum, z.s. připravilo na 2.2.2016 seminář k 16.výročí od podepsání Pařížské charty proti rakovině a vyhlášení Světového dne proti rakovině v kongresovém sálu Krajského úřadu Olomouckého kraje. V programu např. vystoupí prof. MUDr. Vítězslav Kolek, DrSc., předseda České pneumologické a ftizeologické společnosti ČLS JEP s přenáškou „Personalizovaná léčba – imunoterapie u karcinomu plic“. Registrace je zdarma a zájemci se mohou hlásit na e-mailové adrese: Denisa.Varekova@seznam.cz nebo na mobil: 777 761 717.

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit