Informace č.: 101 – 2015 (Pomoc NRZP ČR)

3. 12. 2015

Vážení přátelé,

obracíme se na Vás se žádostí o pomoc v činnosti Národní rady osob se zdravotním postižením ČR. Víte, že naší hlavní činností je obhajoba zájmů osob se zdravotním postižením, poradenství, realizace projektů k podpoře zaměstnávání OZP a připomínkování zákonů, případně vlastní legislativní návrhy, které prosazujeme v Parlamentu. 

Chtěli bychom Vás v tomto předvánočním období oslovit. NRZP ČR je neziskovou organizací a velkou část prostředků na svoji činnost si musí sehnat sama, což je samozřejmě velmi náročné. V přiloženém dokumentu je návod jak postupovat při nakupování na Vámi oblíbených eshopech a přitom můžete zároveň pomoci naší organizaci. Tato pomoc Vás nebude vůbec nic stát. Je to systém, který opravdu velmi dobře funguje, a je to pouze o tom, zda při nákupu si vzpomenete na svoji Národní radu osob se zdravotním postižením ČR, která Vás pravidelně informuje a pomáhá Vám. 

Přeji Vám pěkné adventní dny. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit