Informace č. 84/II – 2015 (příspěvek na mobilitu – OPRAVA)

16. 10. 2015

Vážená přátelé, 

na základě upozornění GŘ ÚP Vám posílám upravený text informace u příspěvku na mobilitu od příštího roku. Upravený text se týká informace č. 84, kterou jsem Vám poslal tento týden. Prosím, abyste si text opravili. 

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

 

 

Vážený pane předsedo,

 

velice si ceníme Vaší rychlosti a operativnosti, s jakou prostřednictvím platformy nrzp.cz apelujete na držitele mimořádných výhod a dočasných průkazů OZP, aby neotáleli s jejich převýměnou za průkazy trvalé, a zároveň  jak klienty informujete o situaci okolo příspěvku na mobilitu na přelomu let 2015/2016. 

Dovolujeme si Vám v příloze tohoto e-mailu zaslat ke zveřejnění opravený text Vaší informace č. 84-2015, aby nedošlo k mylnému informování určité skupiny příjemců příspěvku na mobilitu. 

http://www.nrzp.cz/aktualne/informace-predsedy-nrzp-cr/1446-informace-c-84-2015-vymena-prukazu-ozp-a-prispevek-na-mobilitu.html 

Přeji Vám za GŘ hezký, byť deštivý den. 

Milena Průžková 

 

MgA. Milena Průžková

Vedoucí oddělení NSD pro OZP, dávky PP

a inspekci poskytování sociálně-právní ochrany

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit