Informace č.: 75 – 2015 (přednášky pro veřejnost)

14. 9. 2015

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám pozvánku na přednášky pro veřejnost v rámci veletrhů MEDICAL FAIR a REHAPROTEX. Jedná se o projekt „lékaři vzdělávají pacienty“. V pátek 23. října a v sobotu 24. října se uskuteční na Výstavišti v Brně řada přednášek našich nejpřednějších odborníků na jednotlivé druhy nemocí. 

NRZP ČR navázala spolupráci s Českou lékařskou společností J. E. Purkyně. Jednou z oblastí spolupráce je právě propagování akcí, které jsou určeny nejširší veřejnosti a mají vzdělávací charakter. 

Vážení přátelé,

Veletrh zdravotnických prostředků a kompenzačních pomůcek REHAPROTEX se koná v Brně od 21. října do 24. října 2015. V rámci REHAPROTEXU připravujeme seminář na 21. října 2015, který by měl být zaměřen na příspěvek na péči a problémy pečujících osob. 

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit