KINO BEZ BARIÉR JIŽ PO ČTRNÁCTÉ!!

2. 7. 2014

Od 4. do 12. července probíhá  v Karlových Varech 49. ročník mezinárodního filmového festivalu. 

Jeho nedílnou součástí bude již po čtrnácté projekt Kino bez bariér – servis, který se snaží po všech stránkách usnadnit vozíčkářům návštěvu filmového festivalu. Handicapovaným a jejich doprovodu jsou k dispozici zdarma vstupenky do bezbariérových kin, asistenční služby, doprava po Karlových Varech, parkovací místa u hotelu Thermal, rozsáhlý informační servis, který pomůže s orientací ve festivalovém dění. Za 13 let své existence si tento počin získal řadu věrných návštěvníků a těší nás, že počty hostů každým rokem rostou. Více na www.kinobezbarier.cz

Energie mistrů světa!

Ve středu 9. července se návštěvníci festivalu mohou těšit na exhibiční vystoupení úřadujících mistrů světa, kteří nás přesvědčí, že i na vozíku je možné tančit. Vystoupení se bude konat od 15.00 hodin na Mlýnské kolonádě.

Veškeré informace o chystaných filmech, programu, doprovodných akcích sledujte na www.kviff.com.

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit