• Úvodní stránka
  • Pozvánky
  • Pozvánka na závěrečnou konferenci k projektu NRZP ČR „Vzdělávání pracovníků Úřadů práce v komunikaci s osobami se zdravotním postižením“.

Pozvánka na závěrečnou konferenci k projektu NRZP ČR „Vzdělávání pracovníků Úřadů práce v komunikaci s osobami se zdravotním postižením“.

3. 6. 2014

Vážení kolegové,

 

dovolujeme si Vás pozvat na závěrečnou konferenci k projektu NRZP ČR „Vzdělávání pracovníků Úřadů práce v komunikaci s osobami se zdravotním postižením“.

Konference se uskuteční 12. června 2014 v Hotelu Alwyn v Praze-Karlíně. Účast na konferenci je zdarma. Hotel je plně bezbariérový, tlumočení do ZJ a simultánní přepis jsou zajištěny. Více informací, program a způsob jak se na konferenci přihlásit naleznete v přiložené pozvánce. Pozvánku můžete šířit i dále mezi své spolupracovníky, partnery, apod. 

Těšíme se na Vaši účast! 

S pozdravem, 

 

Veronika Půrová

manažerka projektu

 

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR  Partyzánská 1/7  170 00 Praha 7 

Tel: 736 751 209

Skype: veronika.purova1

E-mail: v.purova@nrzp.cz

www.nrzp.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit