S Euroklíčem do zaměstnání v Olomouckém kraji

15. 4. 2014

Název projektu: S Euroklíčem do zaměstnání v Olomouckém kraji
Reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/96.00291
Doba realizace projektu: 1. 3. 2013 – 31. 8. 2014
Nositel projektu: NRZP ČR
Manažer projektu: Mgr. Pavel Hříbek
Financováno z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (OPLZZ)

Projekt je zaměřen na vzdělávání osob se zdravotním postižením a následné tréninkové zaměstnání po dobu 10 až 12 měsíců na poloviční úvazek. Do projektu bylo vybráno 21 účastníků se zdravotním postižením, kteří jsou vedeni na ÚP jako uchazeči o zaměstnání a mají bydliště v Olomouckém kraji.

účastníci projektu

Vybraných 21 zájemců prochází vzdělávacím přípravným procesem, který obsahuje motivační kurzy, rekvalifikační kurz na PC, kurzy komunikačních dovedností, bilanční diagnostiku a případné další odborné rekvalifikační kurzy. Zároveň je vybraný projektový účastník povinen účastnit se pravidelně jednou měsíčně individuálního poradenství. Vzdělávaní probíhá od května do srpna roku 2013. Od července 2013 do května 2014 jsou účastníci zaměstnáni na poloviční úvázek po dobu deseti až dvanácti měsíců.

Další informace o projektu naleznete na stránkách http://www.esfcr.cz/projekty/s-euroklicem-do-zamestnani-v-olomouckem-kraji

logo_euroklic

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit