XI. Ples vozíčkářů

2. 4. 2014

Srdečně Vás zveme na již XI. Ples vozíčkářů, který se uskuteční v sobotu 19. dubna 2014 od 19.30 hodin v bezbariérovém sále v Centru Babylon Liberec.

BABYLON POSKYTNE ZÁZEMÍ PRO XI. PLES VOZÍČKÁŘŮ

Centrum Babylon Liberec pohostí opět handicapované, kteří uspořádají v bezbariérově sále svůj XI. Ples vozíčkářů. V bohatém programu vystoupí naše věrná zpěvačka Heidi Janků, všichni přítomní se vždy těší na její vystoupení, je na plese hlavní ikonou a umí každoročně roztančit celý sál včetně vozíčkářů. Dále vystoupí břišní tanečnice Alymirka, Jan Gašpar alias Helena Vondráčková a Denisa Slim alias Cher. Večerem provází kapely S.R.O. a BLACK BEAGLE, které jsou nám věrni již jedenáct let a provází tento ples až do druhé hodiny ranní.

XI. Ples vozíčkářů se koná pod záštitou radního Mgr. Petra Tulpy, člena rady Libereckého kraje  a uskuteční se v sobotu 19. dubna 2014 od 19.30 hodin v Centru Babylon Liberec,. Ples je pořádán každoročně organizací ESY HANDICAP HELP, o.s. ve spolupráci s Vozíčkáři Euroregion Nisa o.p.s.  V Centru Babylon se ples koná již po šesté v bezbariérovém sále za podpory Nadace Škola hrou a za pomoci dalších sponzorů.

Ples provází bohatý program a každoročně má velkou účast vozíčkářů a osob s postižením z celé ČR. Programem bude provázet moderátor Jaromír Štěpánek.
I letošní XI. ročník Plesu vozíčkářů má bohatou tombolu. Každá vstupenka vyhrává díky sponzorům a nadacím. 
Všechny zúčastněné čeká krásný večer plný hudby, živého vystoupení a zábavy.

Vstupenky je možné koupit prostřednictvím koordinátorů organizace ESY HANDICAP HELP, o.s., i před začátkem plesu v Babylonu (osoby se zdr. postižením 50,-Kč; ostatní 100,- Kč).
Bezbariérové ubytování je možno zajistit v ESY za 1 noc/200,- Kč, nebo na Technické univerzitě Liberec – UNIHOTEL, 1 lůžko na 1 noc/450,-Kč, tel.: 485 352 211, email: unihotel@tul.cz.

Pro více informací:

Koordinátoři tel.: 723 985 446, 722 351 864, 775 403 904, 606 387 102

převoz vozíčkářů a osob se zdr. postižením je opětovně zajištěn,

před plesem i zpět je potřeba objednat na email:

esyhandicaphelp@seznam.cz

ESY HANDICAP HELP, o.s.
Frýdlantská 59, 463 65 Nové Město p/S
http://esyhandicaphelp.eu/

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit