Informace č.: 17 – 2014

6. 3. 2014

Vážení přátelé,

dovoluji si Vás pozvat na slavnostní předávání cen NRZP ČR MOSTY za rok 2013. Udílení cen se uskuteční ve čtvrtek 20. března 2014 od 15 hodin v OREA Hotelu Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6. Předávání cen se uskuteční ve spolupráci s MČ Praha 6. Patronkou ceny je paní Livia Klausová, moderátorem předávání cen bude pan Aleš Cibulka. Na udílení cen vystoupí zpěvačka Tereza Kerndlová, pan Láďa Kerndl a další umělci. Pokud máte zájem účastnit se této akce, stačí, když se přihlásíte na mail m.dvorak@nrzp.cz. V příloze Vám posílám elektronickou pozvánku. Upozorňuji Vás, že bez nahlášení Vaší účasti můžete mít problém se vstupem na akci, protože počet míst je omezen kapacitou sálu.

Vážení přátelé, posílám Vám informaci o soutěži Dobrý podnikatel. Soutěž Dobrý podnikatel vyhlašuje velkoobchodní společnost MAKRO v rámci svých 50 let existence. Jelikož se Makro soustřeďuje na drobné podnikatele, právě jim je tato soutěž určena. Mohou se do ní tedy přihlásit jak drobní podnikatelé (s maximálně 30 zaměstnanci), tak OSVČ, a to bez ohledu na členství v Makro (je tedy jedno, zda mají či nemají kartu). Důležité je, aby přihlášený podnikatel dělal něco navíc, nad rámec svého byznysu. Může podporovat dětský domov (finančně či materiálně), může přispívat psímu útulku, může to být i truhlář, který vyrobí pro svou vesnici lavičky. Může to být však i člověk, který vytváří dobré zázemí pro zdravotně postižené osoby. Podnikatelé se nemusí hlásit sami. Společnost MAKRO dává možnost široké veřejnosti nominovat podnikatele, o nichž se domnívá, že si to skutečně zaslouží. V praxi můžete klidně nominovat nějakého podnikatele, kterého obdivujete pro jeho vůli pomáhat potřebným. Pokud byste znali nějakého drobného podnikatele či živnostníka, který Vás podporuje, nebo podporuje někoho z Vašich blízkých, který potřebuje pomoc, můžete jej nominovat. Nominovat jej můžete prostřednictvím webových stránek www.dobrypodnikatel.cz. Tyto stránky by měly být v nejbližší době spuštěny. Následně se nominující lidé můžou angažovat i při hlasová, které bude probíhat stejně jako nominace v období od 21. 4. 2014 do 30. 6. 2014. V tomto období můžete ovlivnit to, aby Vámi nominovaný člověk uspěl. Můžete získávat pro něj podporu od dalších lidí. O výherci nakonec rozhodne odborná porota, která vybere vítěze na základě osobních pohovorů z 15 finalistů, kteří vzejdou z veřejného online hlasování.

 

Vážení přátelé, píši Vám tuto informaci proto, že tímto způsobem můžete poděkovat drobným podnikatelům, kteří Vás podporují, a Vy nemáte příliš jiných možností, jak jim dát najevo, to že si jejich podpory vážíte.

Přeji Vám všechno dobré.

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit