Informace č.: 4 – 2014

7. 1. 2014

Vážení přátelé,

před časem jsem Vás seznámil v informaci č. 88 s velmi zajímavou nabídku na zaměstnání od firmy GSUS a.s., Jugoslávská 3, 360 01 Karlovy Vary. Tato nabídka zaměstnání je určena především osobám s menším zdravotním postižením. Jedná se o úklid v nepřetržitém provozu letiště Václava Havla v Praze, kde bude osmi hodinový pracovní úvazek a mzda se bude pohybovat mezi 10 000 – 15 000 čisté mzdy, a to podle počtu odpracovaných hodin a příplatků za směnný provoz. Pokud budou pracovníci na poloviční úvazek, tak tato mzda bude poloviční výše. V odbavovacích halách a přidružených provozech (tedy směnný provoz) by měli zaměstnanci provádět úklid jak ručně (vytírání mopem, utírání prachu, vysypávání odpadkových košů….), tak i strojově – obsluhovat mycí automaty. Tato práce se provádí na větších rovných plochách, zejména v prostorech, kde se pohybují pasažéři, a není náročná na fyzickou sílu. Automaty jsou s POJEZDEM, a manipulace je velmi jednoduchá a každý pracovník bude odborně proškolen.

 

Úklid v kancelářských budovách je prováděn ráno, nebo v odpoledních hodinách (dle požadavku klienta). Jde o běžný ruční úklid, kdy se vytírá mopy, stírá prach, vynáší odpadky a vysávají koberce, jsou-li v objektu umístěny. Všechny úklidové činnosti se provádějí na základě domluvených ČETNOSTÍ, které jsou součástí smlouvy. To znamená, například, stírání prachu se provádí 3 x týdně, vždy v daný den. V podstatě se všechny úklidové práce opakují.

 

Nabídky zaměstnání můžete posílat přímo na zástupce firmy GSUS a.s. pana Romana Říhu, roman.riha@gsus.cz nebo na telefon 353 235 900 nebo 606 622 688. Případně můžete použít tzv. zelenou linku 800 33 11 89. Zaměstnavatel počítá, že přijme několik desítek pracovníků. Pokud hledáte zaměstnání a jste z okolí Prahy, tak prosím neváhejte a zkuste oslovit tuto firmu.

Přeposílám Vám tuto informaci opakovaně. Tento týden se uskutečnilo výběrové řízení přihlášených uchazečů. Zájemců o práci však bylo málo. Proto Vás prosím, abyste neváhali využít tuto nabídku. S firmou GSUS a.s. spolupracujeme již několik měsíců a jedná se o solidní firmu. Podrobnosti o firmě můžete zjistit na jejich webových stránkách www.gsus.cz. Na adrese http://www.gsus.cz/uchazec najdete elektronickou registraci uchazeče o zaměstnání v této firmě. Je možné se přihlásit i tímto způsobem.

 

Přeji Vám všechno dobré. 

S pozdravem 

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit