Podpořte naše Srdcerváče originálním dárkem

16. 9. 2013

Chcete získat unikátní, běžně nedostupnou věc – například podepsané tričko od Usaina Bolta, podepsané sportovní vybavení předních českých sportovců, nebo ukulele zpěváka Tomáše Kluse? Prohlídnout si vodní elektrárnu zevnitř, vyzkoušet si upéct chleba, zahrát si v divadle, potkat se s významným architektem, ekonomem, zajímavým umělcem či se účastnit natáčení televizní reklamy s Vojtou Kotkem?  Nyní to jde – a překvapivě docela snadno.

V pondělí 9. září vystartoval nový ojedinělý projekt našeho nadačního fondu Srdcerváči, který se celým srdcem rve za dostatek férové práce pro zdravotně postižené.  Srdcerváčem se může stát každý – stačí si do 10. října vybrat z katalogu na www.srdcervaci.cz některý se stovek unikátních dárků nebo zážitků, který není možné běžně koupit nebo získat. A že je nabídka opravdu zajímavá!

Staňte se společně s námi Srdcerváči! A nebudete litovat!

Zdraví Hanka Potměšilová


Hana Potměšilová
Ředitelka

 

 

 

 

 

 

 

Nadační fond pro podporu zaměstnávání
osob se zdravotním postižením
kancelář: Sokolovská 103
186 00 Praha 8
sídlo:Bohuslava ze Švamberka 4

140 00 Praha 4

 telefon: +420 724 07  30 27
 email:    potmesilova@nfozp.cz

 

 

 

 

 

 

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit