Hvězda 2013

15. 8. 2013

Vážení přátelé, 

ráda bych Vás jménem svým i jménem Pražské organizace vozíčkářů pozvala na 31. ročník Sportovního setkání (nejen) vozíčkářů – Hvězdu 2013.

Tradiční sportovně-kulturní akce je určena všem bez rozdílu věku či kondice. Budeme velmi rádi, pokud přijdete spolu s námi strávit příjemné odpoledne do krásné Obory Hvězda, podpoříte závodníky nebo se sami závodů zúčastníte. Potěší nás také, pokud vezmete s sebou své blízké. 

Hlavní závody tvoří slalomy na mechanickém a elektrickém vozíku a běhy a jízdy na 1 a 2,5 kilometru. Připraveny jsou také zkrácené závody pro malé děti a seniory. Na účastníky čeká řada atrakcí – skákací hrad, střelba z luku, minigolf, výtvarná dílna a další. Občerstvení je zajištěno. Hudebním vystoupením odpoledne zpříjemní Marek Černoch.

Moderuje sportovní komentátor České televize, pan Jakub Bažant.

 

S pozdravem a přáním příjemného zbytku léta, 

Jarka Franková

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit