Cena Duhové křídlo 2012

25. 7. 2013

Cena logo_barva_pozitiv

Cena Duhové Křídlo

 

Pardubický kraj se v letošním roce rozhodl ve spolupráci s Pardubickou krajskou radou osob se zdravotním postižením udělit Cenu hejtmana za činnost ve prospěch osob se zdravotním postižením. Oceněni budou organizace a jednotlivci, kteří se profesně nebo osobně věnují pomoci lidem s handicapem, usilují o zlepšení jejich životních podmínek a pomáhají při odstraňování společenských i jiných bariér.
Nominace do obou kategorií mohou podávat právnické a fyzické osoby na formuláři, který je ke stažení níže a nebo na stránkách Pardubického kraje (http://www.pardubickykraj.cz/pro-osoby-se-zdravotnim-postizenim).
Vyplněné formuláře poté zašlete elektronicky na e-mail pardubice@nrzp.cz nebo osobně či poštou na adresu NRZP ČR, B. Němcové 2625, 530 02  Pardubice. Vyhodnocení nominací proběhne v září 2012. Celá akce bude zakončena slavnostním předáním cen z dne 11. října 2012.

 

Fotogalerie z předávání cen

Video z předávání cen „Duhové křídlo“

 

Mediální partneři akce:

CRo Pce-logo-cmyk

 

 

 

 

 

 

 

Pardubicky denik

 

 

 

 

logo Pernstejn

 

 

 

 

Partneři akce:

RB_logo_bile poz.

 

 

 

 

 

 

logo ADAM1 plne_stredni

 

 

 

 

Café Bajer

Centrum pro zdravotně postižené Pardubického kraje, o.s.

CAA_logo_1_CMYK

 

 

 

 

 

HanyCom, o.s.

Květinářství u Františka

help centrum

 

 

 

 


videotvorba_logo

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit