Informace č.: 41 – 2013

3. 5. 2013

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám pozvánku na happening, který se koná v úterý 7. 5. 2013 od 11 hodin před hlavním vchodem MPSV ČR, Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2. 

Jak možná řada z Vás již ví, tak vláda včera rozhodla o tom, že paní ministryně má připravit vše k ukončení projektu skarty. To však neznamená, že není důvod k pořádání našeho happeningu. Paní ministryně dosud nezastavila vydávání skaret a ani nevíme, jakým způsobem bude dále věc řešena.  Proto neváhejte a přijeďte. 

Vážení přátelé, ve čtvrtek 9. 5. 2013 bude v pořadu České televize „Máte slovo“ opět téma skarta. Diskuze se účastní bývalý ministr J. Drábek a proti němu budu já. Protože pořadu se účastní i diváci, přihlaste se prosím na telefon, který je uveden na webových stránkách České televize, abyste se případně mohli zapojit do diskuze.

 

Přeji Vám všechno dobré. 

S pozdravem 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit