Seminář „CMP a důležitost následné péče“

6. 3. 2013

Vážení přátelé, 

dne 26.3.2013 pořádáme pod záštitou místopředsedy Senátu Parlamentu České republiky Ing. Zdeňka Škromacha seminář, zaměřený na CMP a důležitost následné péče. Cílem semináře je podpora využití a dodržování společných postupů, které jsou nezbytným prostředkem k dosažení vzájemné součinnosti všech zainteresovaných organizací a institucí, problematika následné péče s zaměřením na cévní mozkové příhody a moderní léčebné postupy, procesy a metody. 

Seminář pořádá občanské sdružení, Sdružení pro rehabilitaci osob po cévních mozkových příhodách, které bylo založeno v roce 1990 a za tu dobu vykonalo spoustu užitečné práce, zejména v oblasti zdravotní a sociální rehabilitace pacientů postižených cévní mozkovou příhodou.

V současné době má přes tisíc členů a k hlavním činnostem patří především pořádání rekondičních pobytů, činnost komunitních a klubových center a sociální a zdravotní poradenství. 

Věříme, že Vás připravovaný program zaujme a zároveň si Vás dovolujeme srdečně pozvat k účasti.

S přáním příjemného dne

Brigita Prokopenková, místopředsedkyně SCMP Drahoslava Kolací, jednatelka SCMP 

 

Sdružení pro rehabilitaci osob po cévních mozkových příhodách o.s.

Elišky Peškové 17

150 00 Praha 5

Tel: 776 721 519, 777 610 827

email: scmp@volny.cz, www.sdruzenicmp.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit